Hawaiian Tropic

image294

   

1. "En krämig Aftersun Body Balm som absorberas snabbt av huden och fyller på fuktigheten. Används dagligen för att underhålla hudens lena och friska utseende samtidigt som den bevarar solbrännan. Innehåller bland annat kokosnötsolja, sheasmör, vitamin A, C och E samt Aloe Vera."

2. "Beach Balm ökar framträdandet av en naturlig gyllenbrun nyans under solning. Beach Balm har en icke oljig konsistens som snabbt smälter in i huden. Innehåller vitamin A, C, E, sheasmör, avokadoolja och kokosnötsolja som återfuktar och binder fukten i huden"

3."Används året runt och ger ett omedelbart solkysst skimmer på huden. Denna lilla burk med "flytande guld" framhäver en naturlig solbrun färg. Appliceras i ansiktet, dekolletaget och på kroppen."

4. "Coconut Oil har en unik doft från den Hawaiianska tropiska och exotiska floran, dess frukter och naturliga ingredienser som mango, papaja, kukui och passionsfrukt. Allt som du förknippar med en underbar semester i solen. Den ger dig naturens rikaste återfuktande blandning för dig med en bra grund-solbränna"

(Bild och text: Eleven.se)


Pefekta produkter att ha med i resväskan. Så fort man öppnat burken så känner man den efterlängtade doften av sommar. Det är en fräsch doft av hav och sand.

image300
Parga i Grekland. Ett trevligt ställe på fastlandet i Grekland. Tyckte det var riktigt
mysigt när jag var där.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0